Nivea Hyaluron Cellular Filler

Verstevigende Serum

Nivea Hyaluron Cellular Filler Verstevigende Serum
Nivea Hyaluron Cellular Filler Verstevigende Serum
40 ml
10,90

Code: NIV02810 | 1 stuk(s) op voorraad
st
PostNL
maandag 1-7-2019
UPS Air Mail
morgen al vrijdag 28-6-2019
Nivea Hyaluron Cellular Filler
40 ml | 10,90

Product beschrijving Nivea Hyaluron Cellular Filler

Het huidserum Nivea Hyaluron Cellular Filler is een preparaat met een hoog gehalte aan werkzame stoffen. Hierdoor geeft het je huid de meest luxe verzorging.

Kenmerken:

  • geeft de huid compactheid
  • versterkt de contouren van het gezicht

Hoe te gebruiken:
Klop een geschikte hoeveelheid serum zacht met je vingertoppen in de schone huid. Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Ga verder met je favoriete dag-/nachtzorg. Het serum kan worden gebruikt onder de dag- en/of nachtcrème, of zelfstandig.

Kenmerken

Consistentie
crème
Effect
Anti-ageing, Lifting en verstevigend, Regeneratie
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.