NiveaForming Spray Curl styling spray voor de definiëring van golven

Nivea Forming Spray Curl styling spray voor de definiëring van golven
Nivea Forming Spray Curl styling spray voor de definiëring van golven
250 ml

Code: NIV03412 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Nivea Forming Spray Curl
Kenmerken

De haarlak Nivea Forming Spray Curl fixeert je kapsel voor lange tijd en zorgt zodanig voor maximale controle over je haar.

Kenmerken:

  • natuurlijke fixatie
  • het product beschadigt het haar niet
  • behoudt flexibiliteit en belast het haar niet

Hoe te gebruiken:
Goed schudden voor gebruik. Spuit op droog haar van een afstand van 20–30 cm.

Volledige samenstelling

AQUA, DIMETHYL ETHER, ACRYLATES COPOLYMER, LANOLIN ALCOHOL (EUCERIT®), SQUALANE, LAURETH-4, SODIUM LAURETH SULFATE, AMINOMETHYL PROPANOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, COUMARIN, BHT, PARFUM De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Kenmerken

Effect
Fixatie, Ondersteuning van de golven

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.

Review Nivea Forming Spray Curl