Nivea Body Shower Milk Voedende Body Milk voor in de Douch

Nivea Body Shower Milk Voedende Body Milk  voor in de Douch
Nivea Body Shower Milk Voedende Body Milk  voor in de Douch
400 ml
5,60

Code: NIV0565 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 3-8-2021
Afhaallocaties
dinsdag 3-8-2021
UPS Air Mail
dinsdag 3-8-2021

Beschrijving Nivea Body Shower Milk
Kenmerken

Verlang je naar een zachte, goed gevoede huid maar ben je te lui om te smeren en te wachten totdat het product intrekt? De voedende bodylotion onder de douche Nivea Body Shower Milk bespaart je tijd – je gebruikt hem onder de douche. Hij zorgt voor langdurige hydratatie en voeding, maakt je huid zijdezacht en ruikt heerlijk.

Eigenschappen:

  • geeft de huid tot 24 uur lang hydratatie en voeding
  • maakt de huid zacht en glad
  • voorkomt uitdroging van de huid
  • trekt snel in
  • ruikt lekker

Ingrediënten:

  • amandelolie – zorgt voor diepe hydratatie en voeding

Aanbrengen:
Breng de bodylotion onder de douche aan op je natte huid. Smeer gelijkmatig uit en spoel vervolgens af met water. Na het drogen kun je je meteen aankleden. Je hoeft geen gewone bodylotion meer te gebruiken. Laat geen sporen op de handdoek achter.

Kenmerken

Consistentie
melk
Huidtype
droog
Actieve stoffen
amandelolie

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.

Review Nivea Body Shower Milk