Nivea Baby Toddies Reinigingsdoekjes voor Kinderen

 • Nivea Baby Toddies Reinigingsdoekjes voor Kinderen
   meer

  1 product variant € 1,90

  Na ontvangst van je betaling duurt het 2 tot 3 werkdagen, om door GLS je pakketje bij je af te leveren, deze tijd is indicatief op basis van verwachte leveringsdata van het bezorgbedrijf

  Varianten Nivea Baby Toddies

  • Nivea Baby Toddies Reinigingsdoekjes voor Kinderen  60 stReinigingsdoekjes voor Kinderen  

   Meer dan 20 st op voorraad in ons magazijn

   60 st
   Code: NIV1850

    1,90

  Omhoog

  Cosmetica beschrijving Nivea Baby Toddies

  Eigenschappen

  Consistentie

  doekjes

  Huidtype

  gevoelig

  De reinigingsdoekjes Nivea Baby Toddies reinigen eenvoudig, snel en op betrouwbare wijze de huid van het kind.

  Kenmerken:

  • verzorgen en reinigen de babyhuid
  • verzachten de babyhuid
  • voor gebruik op het lichaam en in het gezicht

  Hoe te gebruiken:

  Was de huid van de baby voorzichtig met het doekje. Gebruik naar behoefte.

  Omhoog

  Over merk Nivea

  Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

  In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

  Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.

  Omhoog

  Beoordeling Nivea Baby Toddies

  Wat vind je van Nivea Baby Toddies ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​