Nivea Baby Pure & Sensitive

Reinigingsdoekjes voor Kinderen

Nivea Baby Pure & Sensitive Reinigingsdoekjes voor Kinderen
Nivea Baby Pure & Sensitive Reinigingsdoekjes voor Kinderen
63 st
2,50

Code: NIV0416 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 26-6-2019
UPS Air Mail
woensdag 26-6-2019
Nivea Baby Pure & Sensitive
63 st | 2,50

Product beschrijving Nivea Baby Pure & Sensitive

De reinigingsdoekjes Nivea Baby Pure & Sensitive reinigen eenvoudig, snel en op betrouwbare wijze de huid van het kind.

Kenmerken:

  • verzorgen en reinigen de babyhuid
  • hebben een zacht oppervlak

Ingrediënten:

  • ongeparfumeerd

Hoe te gebruiken:
Was de huid van de baby voorzichtig met het doekje. Gebruik naar behoefte. De doekjes zijn bedoeld voor eenmalig gebruik.

Kenmerken

Consistentie
doekjes
Huidtype
gevoelig

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.