Nivea Baby

Crème tegen Luieruitslag

Nivea Baby Crème tegen Luieruitslag
Nivea Baby Crème tegen Luieruitslag
Nivea Baby Crème tegen Luieruitslag
100 ml
3,90

Code: NIV0402 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 25-4-2019
Nivea Baby
100 ml | 3,90

Beschrijving van de cosmetica Nivea Baby

Het product Nivea Baby is een ideaal hulpmiddel in de strijd tegen verschraling. Voorkomt het ontstaan van verschraling en creëert een beschermende laag op de huid van je baby.

Kenmerken:

  • creëert een zachte, volledig niet-irriterende beschermende laag op de huid
  • beschermt tegen verschraling
  • kalmeert de geïrriteerde huid
  • versoepelt en verzacht de huid

Hoe te gebruiken:
Verwarm een kleine hoeveelheid crème in je hand en breng het zachtjes aan op de huid.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
gevoelig

Over het merk Nivea

Het wereldberoemde merk Nivea werd in 1911 opgericht in Duitsland. De oprichter was de visionair en apotheker Dr. Oscar Troplowitz die erin geslaagd was om olie en water in een stabiele crème te combineren. Voor de naam van het merk ging hij uit van de Latijnse aanduiding voor sneeuwwit, waartoe de kleur van het product hem inspireerde. Zo ontstond de legendarische crème Nivea.

In 1925 kreeg het product een nieuwe iconisch blauwe verpakking, maar de inhoud is tot op de dag van vandaag volledig identiek aan de originele receptuur. De klassieke crème van Nivea is bij vele generaties deel van het leven gaan uitmaken. De crème voedt de huid en door z’n fluwelen textuur en specifieke geur is hij voor velen een mooie herinnering aan de kinderjaren gebleven.

Tegenwoordig vertegenwoordigt Niveau velerlei verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die voor iedereen betaalbaar zijn. De Niveau zonnebrandcrème en de mannenlijn in de cosmetica van Niveau werden al snel bijzonder populair. Niveau zorgt al meer dan 100 jaar voor de huid en is in die tijd deel gaan uitmaken van miljoenen gezinnen over de hele wereld.