NishaneSuede et Safran parfumextracten Unisex

1×
Nishane Suede et Safran parfumextracten  Unisex
Nishane Suede et Safran parfumextracten  Unisex
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
156,00

Je bespaart 8%
50 ml
143,21

Op voorraad | Code: NSN0025
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Het gevoel alsof je een luxe, op maat gemaakte leren jas aan hebt. Dat krijgt je van het uniseks parfumextract Nishane Suede et Safran. Het valt op door zijn elegante geurcompositie die perfect is voor zowel mannen als vrouwen – eenvoudigweg voor iedereen die in de ban is van luxe geuren die buitengewone zintuiglijke ervaringen brengen.

  • parfumextract met een intense geur van leer
  • geschikt voor zowel mannen als vrouwen
  • net als een op maat gemaakte leren jas

Samenstelling van de geur
De topnoten van deze geurcombinatie zijn een combinatie van zeldzame geuren als ambrette en saffraan. Deze maken vervolgens ruimte voor suède die letterlijk je zintuigen streelt, en licht aromatische gember die de geur pittiger maakt. De basis van de geur, die het langst op de huid blijft zitten, bestaat uit muskus en hoogwaardig leer.

Verhaal van de geur
Het parfumextract Nishane Suede et Safran werd gelanceerd in 2015. Zijn geurcompositie die leer, saffraan uit Iran en zaad van ambrette - ook wel muskuszaad genoemd - combineert, is ontworpen door Jorge Lee.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Muskus Ambrette, Saffraan
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Suede, Gember
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Komijn , Muskus
Geursoort
leder