Niche parfums voor vrouwen

Niche
Je hebt gekozen
  • Voor Vrouwen
  • Nieuwtjes
  • Water noten

Zeldzame ingrediënten, ongewone geurcomposities, een bijzonder gecompliceerde productiemethode. Dat alles karakteriseert de niche parfums die sterk afwijken van de middenmoot.

Bij het ontwerpen van niche parfums wordt samengewerkt door waarachtige meesters in het vak die onconventionele combinaties van geuressences en ongewone effecten niet schuwen. Niche parfums ontstaan vaak in kleine ateliers met zeer bijzondere werkwijzes. De nadruk wordt daarbij gelegd op zeldzame ingrediënten die uit alle delen van de wereld afkomstig zijn. Je vindt er bijvoorbeeld de kostbare Damascusroos, de essences ven edelstenen of oud uit Laos in terug. Zulke stoffen worden in de niche parfums in hun zuiverste vorm toegepast.

Niche parfums zijn originele geuren en zullen worden gewaardeerd door de meest veeleisende parfumkenners en -liefhebbers die graag iets nieuws, origineels en exotisch willen proberen. Ontdek de wereld van deze bijzondere geuren die je niet regelmatig zult tegenkomen. Bij ons vind je de beste niche parfums voor vrouwen, voor mannen, maar ook veel uniseks geuren van befaamde merken als Amouage, Montale, Annick Goutal of Creed.