Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair

Intensief Herstellende Body Melk voor Droge en Gevoelige Huid

Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Intensief Herstellende Body Melk  voor Droge en Gevoelige Huid
Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair Intensief Herstellende Body Melk  voor Droge en Gevoelige Huid
5,90

Je bespaart 17%
250 ml
4,90

Code: NEU1649 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 28-5-2019
Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair
250 ml | 4,90

Beschrijving van de cosmetica Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair

De bodymilk Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair geeft je huid de nodige hydratering en een fluweelzachte gladheid.

Kenmerken:

  • regenereert de huid effectief
  • corrigeert droge huid
  • zorgt voor huidcomfort en vitaliteit
  • laat zich goed aanbrengen, wordt gemakkelijk opgenomen

Ingrediënten:

  • ongeparfumeerd

Hoe te gebruiken:
Breng de benodigde hoeveelheid van het product aan op de schone huid, bij voorkeur na een douche of bad. Masseer goed in.

Kenmerken

Huidtype
droog, gevoelig

Over het merk Neutrogena

Neutrogena zorgt al bijna 100 jaar effectief voor de huid. De geschiedenis van het merk begint in 1930, toen Manny Stolaroff producten begon te leveren aan schoonheidssalons. De grote doorbraak kwam in 1954, toen hij achter de eigenschappen van zeep kwam die geproduceerd werd door de kleinzoon van Napoleons lijfarts. Deze zeep irriteerde de huid niet en was makkelijk af te spoelen. Dat fascineerde Stolaroff zo, dat hij de zeep zelf begon te distribueren onder de naam Neutrogena.

Vervolgens ging alles heel snel. In de jaren 60 stichtte hij de gelijknamige firma Neutrogena en vervolgens nam hij een patent op een recept met een unieke samenstelling die voorzag in de behoeften van de huid die blootgesteld staat aan barre klimatologische omstandigheden.

Tegenwoordig omvat het iconische merk niet alleen de Neutrogena Visibly Renew lijn met de Noorse Formule, maar ook Neutrogena Visibly Clear en Neutrogena handcrèmes. Door het gebruik van actieve ingrediënten en de samenwerking met vooraanstaande dermatologen wordt zo cosmetica geproduceerd die daadwerkelijk voldoet aan de eisen van de huid en die de huid effectief verzorgt.