Nasomatto Black Afgano parfumextracten Unisex

2×
Nasomatto Black Afgano parfumextracten  Unisex
Nasomatto Black Afgano parfumextracten  Unisex
Actie
30 ml
99,90

Code: NST3438 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 11-5-2021
Persoonlijk ophalen
dinsdag 11-5-2021
UPS Air Mail
dinsdag 11-5-2021

Beschrijving Nasomatto Black Afgano
Samenstelling

Bereid je voor op een ongewone ervaring die niet voor iedereen is weggelegd. Het parfumextract Nasomatto Black Afgano kan een bijna euforisch effect oproepen. De weinig traditionele noten van de geur worden opgeroepen door kwaliteitsvolle hasjiesj en akkoorden van hennep bedwelmen je zintuigen. Deze duistere geur blijft oneindig lang op de huid hangen en kruidt elke doordeweekse dag met een vleugje opwinding.

  • duistere, rokerig-houtachtige geur die samenvloeit met de geur van de huid
  • excentriek, artistiek en experimenteel
  • sterk en langdurig

Samenstelling van de geur
De geurcompositie van het parfumextract Nasomatto Black Afgano opent met akkoorden van het droog groene aroma van hennep (cannabis). Die wordt aangevuld met noten van hars en houtsoorten gemengd met tabak en het bittere aroma van geroosterde koffie. De duistere geur van agarhout en wierook verplaatsen de compositie naar het interieur van een Arabisch rooksalon. Het resultaat is een bedwelmende geur die de juiste drager moet vinden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hennep, Groene noten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Harsen , Hout Noten , Tabak
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Agarhout , Wierook
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Review Nasomatto Black Afgano2