Narciso RodriguezNarciso Rouge Eau de Toilette voor Vrouwen

2×
Narciso Rodriguez Narciso Rouge Eau de Toilette voor Vrouwen
Narciso Rodriguez Narciso Rouge Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
74,00

Je bespaart 7%
50 ml
68,15

3 stuk(s) op voorraad | Code: NAR01561
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

De eau de toilette voor vrouwen Narciso Rodriguez Narciso Rouge is de bedwelmende tegenhanger van de eau de parfum met dezelfde naam. Beide zijn een huldiging aan de betovering van vrouwelijke aantrekkelijkheid en de subtiele kunst van het verleiden, maar dit keer met een geraffineerde, discreet dramatische ondertoon.

  • buitengewoon vrouwelijke, bloemig-oriëntaalse geur
  • huldigt de charme van aantrekkelijkheid en de subtiele kunst van het verleiden
  • deel van de geurcollectie NARCISO

Samenstelling van de geur
De verheven, stralende geurcompositie verwelkomt je met een heerlijk bloemenboeket van meiklokjes en rozenblaadjes. Deze essences maken stilaan plaats voor een zuiver muskushart, dat karakteristiek is voor alle geuren uit de collectie NARCISO. De basisnoten van de eau de toilette staan in het teken van de warme, houtachtige noten van tonkaboon en zwarte en witte ceder.

Het verhaal van de geur
De eenvoudige glazen flacon in de vorm van een blokje dat van binnenuit een helder rood licht uitstraalt, geeft het geheim en de bekoring weer die verborgen zit in de eau de toilette Narciso Rouge. Het rechthoekige, eveneens doorzichtige dopje voegt nog een mysterieus element toe en onthult een uitmuntende artistieke en architectonische gedaante.

Muze van de geurcollectie NARCISO werd model Raquel Zimmermann. Zij is de volmaakte belichaming van het mysterieuze karakter van de vrouwelijke dualiteit. Ze straalt een onbeschrijflijke persoonlijke charme uit, natuurlijke schoonheid en absolute zelfzekerheid. Haar sensuele, strakke en fascinerende blik, die zowel kwetsbaarheid als kracht, elegantie en passie oproept, is het toppunt van de kunst van het verleiden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lelietje van Dalen , Cyclamen , rozenblaadjes
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Muskus
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Vetiver , Cederhout
Geursoort
oriëntaalse, bloemig, houtachtig

Narciso Rodriguez is een New Yorkse ontwerper van Cubaanse oorsprong die bekend werd met zijn unieke stijl die een mix is van de Amerikaanse, Cubaanse en Europese culturen. En even origineel als de mode-ontwerpen van het merk zijn ook de Narciso Rodriguez parfums.

Narciso Rodriguez werd in 1961 geboren in New Jersey, studeerde kunst en deed ervaring op in de modewereld via werk voor verschillende kledingmerken. De doorbraak in zijn carrière kwam in 1996 toen hij de bruidsjurk ontwierp voor Carolyn Bessette, die in het huwelijk trad met John F. Kennedy Jr. Sindsdien klinkt de naam Narciso Rodriguez iedereen bekend in de oren. In 2008 kleedde hij zelfs Michelle Obama voor de viering van de triomfale overwinning van haar man in de presidentsverkiezingen.

De eerste Narciso Rodriguez parfum zag het levenslicht in 2003. Vandaag heeft het merk er al tientallen op zijn palmares. Probeer bijvoorbeeld eens de eau de toilette voor vrouwen Narciso Rodriguez For Her vol bloemige en chypre-noten, de bloemig-houtachtige geur Narciso Rodriguez Narciso, of de verleidelijke Narciso Poudrée waarin je Bulgaarse roos en ceder herkent. Mannen vinden hun gading in de aromatische eau de parfum Narciso Rodriguez For Him of de houtachtige Narciso Rodriguez Bleu Noir. Ook de iconische muskusgeuren Narciso Rodriguez Pure Musc en Narciso Rodriguez Fleur Musc zijn je aandacht absoluut waard.