Narciso Rodriguez Narciso Poudrée Gift SetVII. voor Vrouwen

Narciso Rodriguez Narciso Poudrée Gift Set  VII. voor Vrouwen
Narciso Rodriguez Narciso Poudrée Gift Set  VII. voor Vrouwen
Actie
53,30

Code: ISM04711 | Op voorraad

Eau de Parfum 50 ml + Douchecrème 75 ml + Bodylotion 75 ml

1
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
woensdag 12-5-2021

Beschrijving Narciso Rodriguez Narciso Poudrée
Samenstelling

Ben je op zoek naar een ideaal cadeau voor je liefste wederhelft, je zus of je moeder? De parfumset voor vrouwen Narciso Rodriguez Narciso Poudrée tovert gegarandeerd een glimlach op haar gezicht.

Kenmerken:

  • de set bevat een geur en cosmetische accessoires uit dezelfde collectie
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • een geur geschonken in een set doet dubbel plezier
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Douchecrème 75 ml
  • Bodylotion 75 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez is een New Yorkse ontwerper van Cubaanse oorsprong die bekend werd met zijn unieke stijl die een mix is van de Amerikaanse, Cubaanse en Europese culturen. En even origineel als de mode-ontwerpen van het merk zijn ook de Narciso Rodriguez parfums.

Narciso Rodriguez werd in 1961 geboren in New Jersey, studeerde kunst en deed ervaring op in de modewereld via werk voor verschillende kledingmerken. De doorbraak in zijn carrière kwam in 1996 toen hij de bruidsjurk ontwierp voor Carolyn Bessette, die in het huwelijk trad met John F. Kennedy Jr. Sindsdien klinkt de naam Narciso Rodriguez iedereen bekend in de oren. In 2008 kleedde hij zelfs Michelle Obama voor de viering van de triomfale overwinning van haar man in de presidentsverkiezingen.

De eerste Narciso Rodriguez parfum zag het levenslicht in 2003. Vandaag heeft het merk er al tientallen op zijn palmares. Probeer bijvoorbeeld eens de eau de toilette voor vrouwen Narciso Rodriguez For Her vol bloemige en chypre-noten, de bloemig-houtachtige geur Narciso Rodriguez Narciso, of de verleidelijke Narciso Poudrée waarin je Bulgaarse roos en ceder herkent. Mannen vinden hun gading in de aromatische eau de parfum Narciso Rodriguez For Him of de houtachtige Narciso Rodriguez Bleu Noir. Ook de iconische muskusgeuren Narciso Rodriguez Pure Musc en Narciso Rodriguez Fleur Musc zijn je aandacht absoluut waard.

Review Narciso Rodriguez Narciso Poudrée