Narciso Rodriguez Narciso Poudrée Gift SetIX. voor Vrouwen

Narciso Rodriguez Narciso Poudrée Gift Set  IX. voor Vrouwen
Narciso Rodriguez Narciso Poudrée Gift Set  IX. voor Vrouwen
56,90

Code: NAR01713 | Op voorraad

Eau de Parfum 30 ml + Bodycrème 50 ml

1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Narciso Rodriguez Narciso Poudrée
Samenstelling

Versterk de intensiteit van je favoriete geur. De parfumset voor vrouwen Narciso Rodriguez Narciso Poudrée bevat behalve de geur zelf ook verzorgende producten die je zintuigelijke ervaring nog verlengen.

Kenmerken:

  • ideaal voor op reis
  • heel geschikt als cadeau
  • pleziert elke vrouw
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 30 ml
  • Bodycrème 50 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez is een New Yorkse ontwerper van Cubaanse oorsprong die bekend werd met zijn unieke stijl die een mix is van de Amerikaanse, Cubaanse en Europese culturen. En even origineel als de mode-ontwerpen van het merk zijn ook de Narciso Rodriguez parfums.

Narciso Rodriguez werd in 1961 geboren in New Jersey, studeerde kunst en deed ervaring op in de modewereld via werk voor verschillende kledingmerken. De doorbraak in zijn carrière kwam in 1996 toen hij de bruidsjurk ontwierp voor Carolyn Bessette, die in het huwelijk trad met John F. Kennedy Jr. Sindsdien klinkt de naam Narciso Rodriguez iedereen bekend in de oren. In 2008 kleedde hij zelfs Michelle Obama voor de viering van de triomfale overwinning van haar man in de presidentsverkiezingen.

De eerste Narciso Rodriguez parfum zag het levenslicht in 2003. Vandaag heeft het merk er al tientallen op zijn palmares. Probeer bijvoorbeeld eens de eau de toilette voor vrouwen Narciso Rodriguez For Her vol bloemige en chypre-noten, de bloemig-houtachtige geur Narciso Rodriguez Narciso, of de verleidelijke Narciso Poudrée waarin je Bulgaarse roos en ceder herkent. Mannen vinden hun gading in de aromatische eau de parfum Narciso Rodriguez For Him of de houtachtige Narciso Rodriguez Bleu Noir. Ook de iconische muskusgeuren Narciso Rodriguez Pure Musc en Narciso Rodriguez Fleur Musc zijn je aandacht absoluut waard.

Review Narciso Rodriguez Narciso Poudrée