Narciso Rodriguez Narciso AmbréeEau de Parfum voor Vrouwen

1×
Narciso Rodriguez Narciso Ambrée Eau de Parfum voor Vrouwen
Narciso Rodriguez Narciso Ambrée Eau de Parfum voor Vrouwen
Nieuw
Aanbevolen detailhandelsprijs
108,00

Je bespaart 17%
90 ml
89,90

Code: NAR01655 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 5-6-2020
UPS Air Mail
donderdag 4-6-2020

Beschrijving van het parfum Narciso Rodriguez Narciso Ambrée
Samenstelling

Een innerlijke gloed en zelfvertrouwen zijn een natuurlijk onderdeel van je zelf. De eau de parfum voor vrouwen Narciso Rodriguez Narciso Ambrée zorgt ervoor dat die ook naar buiten komen in hun volle schoonheid en sensualiteit. De geur sprankelt op je huid als warme zonnestralen op een mooie zomerdag.

  • oriëntaalse geur met bloemelementen
  • parfumeur Aurélien Guichard is de neus achter de geur
  • gelanceerd in de lente van 2020

Samenstelling van de geur
Als door een exotische bries worden je zinnen meteen in de opening gestreeld door ylang-ylang en plumeria. Na een tijdje voegt zich de zuivere, sensuele geur van muskus aan het spel toe. De zoetige, fluwelen warmte van cederhout rondt de geur af en houdt je tijdens de langdurige finish gezelschap.

Verhaal van de geur
In een flacon die de kleur heeft van een door de zon gekuste huid, schuilt de zoveelste onmiskenbare geur van het merk Narciso Rodriguez. Niet enkel het design van de flacon maar ook de gebruikte ingrediënten verraden dat het gaat om een nieuwe geur in de reeks Narciso.

Ook in deze elegante geurcompositie werd namelijk muskus gebruikt. Dat is het gezamenlijke bestanddeel van de hele collectie. In combinatie met exotische bloemen ontstond de zonovergoten geur Ambrée, die je hult in een magnetische, sensuele aantrekkelijkheid.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Frangipani, Ylang-Ylang
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Muskus , Amber
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cederhout
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Review Narciso Rodriguez Narciso Ambrée