Narciso RodriguezFor Her Musc Noir Gift Setvoor Vrouwen

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Gift Set  voor Vrouwen
Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Gift Set  voor Vrouwen
Nieuw
58,60

Op voorraad | Code: NAR01765

Eau de Parfum 50 ml + Bodycrème met massagedisk 50 ml + Douchegel met massagedisk 50 ml

1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
maandag 13-12-2021

Versterk de intensiteit van je favoriete geur. De parfumset voor vrouwen Narciso Rodriguez For Her Musc Noir bevat behalve de geur zelf ook verzorgende producten die je zintuigelijke ervaring nog verlengen.

Kenmerken:

  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • de set bevat een geur en cosmetische accessoires uit dezelfde collectie
  • doet elke vrouw plezier
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 50 ml
  • Bodycrème met massagedisk 50 ml
  • Douchegel met massagedisk 50 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig, muskus
Set variant
Gift Set

Narciso Rodriguez is een New Yorkse ontwerper van Cubaanse oorsprong die bekend werd met zijn unieke stijl die een mix is van de Amerikaanse, Cubaanse en Europese culturen. En even origineel als de mode-ontwerpen van het merk zijn ook de Narciso Rodriguez parfums.

Narciso Rodriguez werd in 1961 geboren in New Jersey, studeerde kunst en deed ervaring op in de modewereld via werk voor verschillende kledingmerken. De doorbraak in zijn carrière kwam in 1996 toen hij de bruidsjurk ontwierp voor Carolyn Bessette, die in het huwelijk trad met John F. Kennedy Jr. Sindsdien klinkt de naam Narciso Rodriguez iedereen bekend in de oren. In 2008 kleedde hij zelfs Michelle Obama voor de viering van de triomfale overwinning van haar man in de presidentsverkiezingen.

De eerste Narciso Rodriguez parfum zag het levenslicht in 2003. Vandaag heeft het merk er al tientallen op zijn palmares. Probeer bijvoorbeeld eens de eau de toilette voor vrouwen Narciso Rodriguez For Her vol bloemige en chypre-noten, de bloemig-houtachtige geur Narciso Rodriguez Narciso, of de verleidelijke Narciso Poudrée waarin je Bulgaarse roos en ceder herkent. Mannen vinden hun gading in de aromatische eau de parfum Narciso Rodriguez For Him of de houtachtige Narciso Rodriguez Bleu Noir. Ook de iconische muskusgeuren Narciso Rodriguez Pure Musc en Narciso Rodriguez Fleur Musc zijn je aandacht absoluut waard.