Mugler AuraEau de Parfum voor Vrouwen

2×
Mugler Aura Eau de Parfum voor Vrouwen
Mugler Aura Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
63,00

Je bespaart 26%
30 ml
46,70

Code: THM04486 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 7-12-2020
Persoonlijk ophalen
donderdag 10-12-2020
UPS Air Mail
donderdag 3-12-2020

Beschrijving van het parfum Mugler Aura
Samenstelling

Laat je opslokken door een verhaal over de zoektocht naar authenticiteit waarin jij de hoofdrol speelt en de verteller de eau de parfum Mugler Aura is. Het verhaal speelt zich af in de coulissen van je diepste binnenste en bekoort alle vrouwen die de moed hebben om hun instinct te volgen.

  • sensuele bloemig-houtachtige geur voor vrouwen die houden van het leven
  • ideaal voor elke dag
  • gelanceerd in 2017

Samenstelling van de geur
De topnoten staan in het teken van de zoetig frisse akkoorden van bergamot, begeleid door onmiskenbaar knapperig, pittig rabarberblad dat meteen in het begin een sterke indruk maakt. Daarna voegen zich tonen van oranjebloesem, groene noten en ylang-ylang aan de geurcompositie toe, samengebonden in het hart door de machtige geur van tijgerliaan. Diepte en warmte krijgt de eau de parfum van de basisnoten die bestaan uit houtsoorten en vanille.

Verhaal van de geur
Het is het instinct, en de intuïtieve kracht ervan, waarrond het kwartet van parfumeurs deze zinnelijke geur opbouwde. Het is een symbolische uiting van het dierlijke én plantaardige koninkrijk. Mugler Aura is een uitdaging voor vrouwen om hun instincten te volgen.

De flacon van de geur Mugler Aura doet met zijn vorm denken aan een kloppend hart. De smaragdgroene kleur symboliseert diepgang, magie, optimisme, het leven. Het is bovendien de kleur van het geluk – geluk dat in het hart verborgen zit.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rabarber blad , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Groene noten , Sinaasappelbloesem , Ylang-Ylang , Tiger Liana
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Bourbon Vanille , Belambra Hout , Hout Noten , Sandelhout
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Mugler

Thierry Mugler werd geboren in 1948 in Straatsburg, Frankrijk. In 1973 opende hij een salon met dezelfde naam in de modehoofdstad, in Parijs. In de jaren '70 richtte hij zich met name op de Franse vrouwen en op slimme ideeën die tegen kortstondige trends ingingen. Pas in 1992 ontwierp hij zijn eerste parfum.

Thierry Mugler zelf ziet zichzelf meer als een dirigent, die alleen maar vorm geeft aan wat hij elke dag om zich heen ziet. Hieraan moet worden toegevoegd dat hij een redelijk succesvolle dirigent is, zowel in de mode en de mode-accessoires, als in de parfums met het merk Mugler. Hij is tegenwoordig succesvol met de parfums Mugler Alien en de tijdloze lijn Mugler Angel. Als kostuumontwerper draagt Thierry Mugler bijvoorbeeld zorg voor het imago van R&B-zangeres Beyoncé.

Review Mugler Aura2