Mugler Angel Haarparfum voor Vrouwen

Mugler Angel Haarparfum voor Vrouwen
Mugler Angel Haarparfum voor Vrouwen
30 ml

Code: THM0060 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

Beschrijving van het parfum Mugler Angel

De haargeur Mugler Angel is een uitstekende aanvulling op het parfum uit dezelfde collectie. Is zeer haarvriendelijk, daarom kun je hem meerdere keren per dag gebruiken.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kokos, Jasmijn , Kaneel , Meloen , Suikerspin , Mandarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Rode Bessen , Roos , Honing , Pruim , Jasmijn , Perzik , Bramen , Orchidee
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Caramel, Vanille , Muskus , Patchuli , Chocolade , Amber , Tonkaboon

Over het merk Mugler

Thierry Mugler werd geboren in 1948 in Straatsburg, Frankrijk. In 1973 opende hij een salon met dezelfde naam in de modehoofdstad, in Parijs. In de jaren '70 richtte hij zich met name op de Franse vrouwen en op slimme ideeën die tegen kortstondige trends ingingen. Pas in 1992 ontwierp hij zijn eerste parfum.

Thierry Mugler zelf ziet zichzelf meer als een dirigent, die alleen maar vorm geeft aan wat hij elke dag om zich heen ziet. Hieraan moet worden toegevoegd dat hij een redelijk succesvolle dirigent is, zowel in de mode en de mode-accessoires, als in de parfums met het merk Mugler. Hij is tegenwoordig succesvol met de parfums Mugler Alien en de tijdloze lijn Mugler Angel. Als kostuumontwerper draagt Thierry Mugler bijvoorbeeld zorg voor het imago van R&B-zangeres Beyoncé.

Review Mugler Angel