MuglerA*Men Ultimate Eau de Toilette voor Mannen

Mugler A*Men Ultimate Eau de Toilette voor Mannen
Mugler A*Men Ultimate Eau de Toilette voor Mannen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
79,00

Je bespaart 8%
100 ml
72,60

Op voorraad | Code: THM05337
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Een nieuwe dag, een nieuwe kans om uitdagingen aan te gaan. De eau de toilette voor mannen Mugler A*Men Ultimate verfrist je geest en zorgt dat je onbevreesd je instincten kan volgen. Ga elke dag het avontuur tegemoet.

  • aromatische geur met kruidige akkoorden
  • houtachtige geur
  • voor elke moderne gentleman
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik

Volledige samenstelling

ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. LIMONENE. LINALOOL. COUMARIN. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. CITRAL. GERANIOL. METHYL 2-OCTYNOATE. DISODIUM EDTA. BHT [C3613A] De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Samenstelling
Mocca , Ceder , Spar , Bergamot
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Thierry Mugler werd geboren in 1948 in Straatsburg, Frankrijk. In 1973 opende hij een salon met dezelfde naam in de modehoofdstad, in Parijs. In de jaren '70 richtte hij zich met name op de Franse vrouwen en op slimme ideeën die tegen kortstondige trends ingingen. Pas in 1992 ontwierp hij zijn eerste parfum.

Thierry Mugler zelf ziet zichzelf meer als een dirigent, die alleen maar vorm geeft aan wat hij elke dag om zich heen ziet. Hieraan moet worden toegevoegd dat hij een redelijk succesvolle dirigent is, zowel in de mode en de mode-accessoires, als in de parfums met het merk Mugler. Hij is tegenwoordig succesvol met de parfums Mugler Alien en de tijdloze lijn Mugler Angel. Als kostuumontwerper draagt Thierry Mugler bijvoorbeeld zorg voor het imago van R&B-zangeres Beyoncé.