Mugler A*Men Pure Malt Eau de Toilette voor Mannen

4×
Mugler A*Men Pure Malt Eau de Toilette voor Mannen
Mugler A*Men Pure Malt Eau de Toilette voor Mannen
100 ml

Code: THM0031 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Het product kan een andere verpakking hebben dan op de afbeelding getoond wordt.

Beschrijving van het parfum Mugler A*Men Pure Malt
Samenstelling

Een tijdloze klassieker die een eerbetoon is aan mannelijke elegantie en natuurlijk charisma. De eau de toilette voor mannen Mugler A*Men Pure Malt wordt al snel een onmisbaar deel van je persoonlijkheid.

  • oriëntaalse geur
  • houtachtige geur
  • fruitige geur
  • onderstreept je sexappeal en natuurlijke stoerheid
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer
  • unieke geur voor speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Fruitige Noten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Mout , Hout
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Turf , Oriëntaalse Noten
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

Over het merk Mugler

Thierry Mugler werd geboren in 1948 in Straatsburg, Frankrijk. In 1973 opende hij een salon met dezelfde naam in de modehoofdstad, in Parijs. In de jaren '70 richtte hij zich met name op de Franse vrouwen en op slimme ideeën die tegen kortstondige trends ingingen. Pas in 1992 ontwierp hij zijn eerste parfum.

Thierry Mugler zelf ziet zichzelf meer als een dirigent, die alleen maar vorm geeft aan wat hij elke dag om zich heen ziet. Hieraan moet worden toegevoegd dat hij een redelijk succesvolle dirigent is, zowel in de mode en de mode-accessoires, als in de parfums met het merk Mugler. Hij is tegenwoordig succesvol met de parfums Mugler Alien en de tijdloze lijn Mugler Angel. Als kostuumontwerper draagt Thierry Mugler bijvoorbeeld zorg voor het imago van R&B-zangeres Beyoncé.

Review Mugler A*Men Pure Malt4