Mugler A*Men Gift Setvoor Mannen

Mugler A*Men Gift Set  voor Mannen
Mugler A*Men Gift Set  voor Mannen
Actie
49,60

Code: THM05476 | Op voorraad

A*men Eau de Toilette 100 ml + deodorant stick 20 ml

1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 29-1-2021

Beschrijving van het parfum Mugler A*Men
Samenstelling

Een exclusieve geur is altijd een goede keuze als je iemand echt plezier wil doen. De parfumset voor mannen Mugler A*Men in een mooie verpakking vergroot het plezier van de ontvanger nog meer. Ga voor de charme van een perfect uitgedachte set en je kan er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt.

Kenmerken:

  • een geur geschonken in een set doet dubbel plezier
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur

Inhoud van de set:

  • A*men Eau de Toilette 100 ml
  • deodorant stick 20 ml

Samenstelling

Geursoort
oriëntaalse, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Mugler

Thierry Mugler werd geboren in 1948 in Straatsburg, Frankrijk. In 1973 opende hij een salon met dezelfde naam in de modehoofdstad, in Parijs. In de jaren '70 richtte hij zich met name op de Franse vrouwen en op slimme ideeën die tegen kortstondige trends ingingen. Pas in 1992 ontwierp hij zijn eerste parfum.

Thierry Mugler zelf ziet zichzelf meer als een dirigent, die alleen maar vorm geeft aan wat hij elke dag om zich heen ziet. Hieraan moet worden toegevoegd dat hij een redelijk succesvolle dirigent is, zowel in de mode en de mode-accessoires, als in de parfums met het merk Mugler. Hij is tegenwoordig succesvol met de parfums Mugler Alien en de tijdloze lijn Mugler Angel. Als kostuumontwerper draagt Thierry Mugler bijvoorbeeld zorg voor het imago van R&B-zangeres Beyoncé.

Review Mugler A*Men