Mugler Alien Fusion

Eau de Parfum voor Vrouwen 60 ml

Mugler Alien Fusion Eau de Parfum voor Vrouwen  60 ml
Mugler Alien Fusion Eau de Parfum voor Vrouwen  60 ml
Nieuw
60 ml
79,90

Code: THM04925 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 22-8-2019
UPS Air Mail
morgen al woensdag 21-8-2019
Mugler Alien Fusion
60 ml | 79,90

Beschrijving van het parfum Mugler Alien Fusion

Als een mysterieuze talisman die geboren wordt in het hart van de woestijn op het moment dat de maan voor de zon schuift en deze verduistert. In de vuurrode flacon van de eau de parfum Mugler Alien Fusion schuilt een opmerkelijke vrouwengeur met noten van sensuele vanille en verwarmende kaneel

  • bloemige, oriëntaalse geur
  • geschikt voor vrouwen die zich graag niet-alledaags voelen
  • sluit aan bij de cultgeur Mugler Alien

Samenstelling van de geur
De opening van de geur Mugler Alien Fusion is een unieke ontmoeting van de kruidige noten van kaneel en het pittige gember. In het hart van de geurcompositie vermengen zich de bloemessence van tuberoos met iets licht fruitigs en de bitterachtige oranjebloesem. De basisnoten van de eau de parfum bieden je daarna een warme omhelzing van zoete vanille met akkoorden van witte amber.

Verhaal van de geur
De eau de parfum Alien Fusion sluit aan op zijn populaire voorganger, de geur Mugler Alien. Nu heeft de flacon, die aan een talisman doet denken, een nieuwe, prikkelende kleur. De oorspronkelijke, mysterieuze, dieppaarse kleur werd vervangen door intens rood, dat de zonsondergang symboliseert.

Samenstelling

Topnoten
Gember , Kaneel
Hartnoten
Sinaasappelbloesem , Tuberoos
Basisnoten
Vanille , Wiite Amber
Geursoort
bloemig, oriëntaalse

Over het merk Mugler

Thierry Mugler werd geboren in 1948 in Straatsburg, Frankrijk. In 1973 opende hij een salon met dezelfde naam in de modehoofdstad, in Parijs. In de jaren '70 richtte hij zich met name op de Franse vrouwen en op slimme ideeën die tegen kortstondige trends ingingen. Pas in 1992 ontwierp hij zijn eerste parfum.

Thierry Mugler zelf ziet zichzelf meer als een dirigent, die alleen maar vorm geeft aan wat hij elke dag om zich heen ziet. Hieraan moet worden toegevoegd dat hij een redelijk succesvolle dirigent is, zowel in de mode en de mode-accessoires, als in de parfums met het merk Mugler. Hij is tegenwoordig succesvol met de parfums Mugler Alien en de tijdloze lijn Mugler Angel. Als kostuumontwerper draagt Thierry Mugler bijvoorbeeld zorg voor het imago van R&B-zangeres Beyoncé.

Review Mugler Alien Fusion

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!