Mr & Mrs FragranceErcole White Lilly geur tag

Mr & Mrs Fragrance Ercole White Lilly geur tag
Mr & Mrs Fragrance Ercole White Lilly geur tag
5,90

Op voorraad | Code: MRM01596
1
Cadeautje voor jou
Bestel huisgeuren boven de € 40 en we voegen aan je bestelling een SOULETTO kaars van 65 g gratis toe.
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
maandag 6-12-2021

Wie houdt er niet van de geur van vers gewassen wasgoed? De luchtverfrisser voor in de kast Mr & Mrs Fragrance Ercole White Lilly zorgt ervoor dat je kleren nog lang nadat ze gewassen zijn lekker blijven ruiken. Je hoeft de luchtverfrisser er maar tussen te plaatsen en te genieten van de aangename geur telkens als je de kast opendoet.

Kenmerken:

  • houtachtige geur
  • bloemige geur
  • Pure poedergeur

Hoe te gebruiken:
Gebruik volgens de bijgevoegde instructies. Hang de luchtverfrisser op aan een kapstok in de kast of leg hem tussen je kleren.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Witte Perzik , Tangerine
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelie , Roos , Pioenroos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Amber , Vanille
Soorten huisgeur
houtachtig, bloemen