Mr & Mrs Fragrance Cesare Vanilla auto luchtverfrisser I.

Mr & Mrs Fragrance Cesare Vanilla auto luchtverfrisser  I.
Mr & Mrs Fragrance Cesare Vanilla auto luchtverfrisser  I.
1 st
9,90

Code: MRM1141 | Op voorraad
1
PostNL
donderdag 21-1-2021
Persoonlijk ophalen
donderdag 21-1-2021
UPS Air Mail
vrijdag 22-1-2021

Beschrijving van het parfum Mr & Mrs Fragrance Cesare Vanilla
Samenstelling

Autoparfum Mr & Mrs Fragrance Cesare Vanilla maakt van je reis een onvergetelijke ervaring. Het maakt het interieur van elk voertuig aangenaam en zorgt zo voor een harmonieuze omgeving.

De luchtverfrisser Mr & Mrs Fragrance Cesare Vanilla creëert een geurige omgeving en een aangename sfeer in je interieur. Hij neutraliseert geuren en is een directe hulp om een ongewenst aroma in je huis te bestrijden.

Kenmerken:

  • zoet aroma

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Als een vulling in contact komt met de huid, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten spoelen met water.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kruidige Noten , Fruitige Noten , Framboos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Vanille , Roos , Honing , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vanille , Patchuli , Amber
Soorten huisgeur
zoet

Review Mr & Mrs Fragrance Cesare Vanilla