Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber huisparfum

Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber huisparfum
Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber huisparfum
500 ml
16,50

Code: MRM01789 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber
Samenstelling

De thuisspray Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber verfraait met een enkele klik prachtig de ruimtes in je interieur. Dankzij het onmiddellijke effect kan je genieten van een aangename geur, altijd als je daar behoefte aan hebt.

Kenmerken:

  • houtachtige geur

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies. Hij kan ook worden gebruikt voor de fabricage van stoffen. De geuren zijn speciaal ontwikkeld, zodat ze geen vlekken op de stof veroorzaken. De spray is geschikt voor kleine ruimtes. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Als een vulling in contact komt met de huid, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten spoelen met water.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Ylang-Ylang , Roos , Jasmijn
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Amber , Incense, Kardemom
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Eik
Soorten huisgeur
houtachtig

Review Mr & Mrs Fragrance Blanc Zanzibar Amber