Mr & Mrs FragranceBlanc Rosewood of Quebec huisparfum

Mr & Mrs Fragrance Blanc Rosewood of Quebec huisparfum
Mr & Mrs Fragrance Blanc Rosewood of Quebec huisparfum
500 ml
16,50

Op voorraad | Code: MRM01781
1
PostNL
donderdag 2-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 2-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

De thuisspray Mr & Mrs Fragrance Blanc Rosewood of Quebec verfraait met een enkele klik prachtig de ruimtes in je interieur. Dankzij het onmiddellijke effect kan je genieten van een aangename geur, altijd als je daar behoefte aan hebt.

Kenmerken:

  • houtachtige geur
  • kruidig aroma

Hoe te gebruiken:
Volg de bijgevoegde instructies. Hij kan ook worden gebruikt voor de fabricage van stoffen. De geuren zijn speciaal ontwikkeld, zodat ze geen vlekken op de stof veroorzaken.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Siciliaanse Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Bloemige Noten , Kruidige Noten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cumarine, Patchuli , Cederhout, Vanille , Guaiac Hout
Soorten huisgeur
houtachtig, kruidig