Mr & Mrs Fragrance Blanc Rosewood of Quebecaroma-diffuser navulling

Mr & Mrs Fragrance Blanc Rosewood of Quebec aroma-diffuser navulling
Mr & Mrs Fragrance Blanc Rosewood of Quebec aroma-diffuser navulling
200 ml

Code: MRM01348 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Met de verzending gaat u akkoord met de verwerking van het e-mailbericht, zodat de vennootschap Notino Benelux BV u over de verkrijgbaarheid van het betreffende product kan informeren, en dat maximaal 1 jaar. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.

Beschrijving van het parfum Mr & Mrs Fragrance Blanc Rosewood of Quebec
Samenstelling

De vervangende vulling Mr & Mrs Fragrance Blanc Rosewood of Quebec verandert de geur van elke ruimte in overeenstemming met je stemming.

Kenmerken:

  • houtachtige geur
  • kruidig aroma
  • warme geur

Hoe te gebruiken:
Vervang de vulling volgens de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Siciliaanse Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kruidige Noten , Bloemige Noten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cumarine, Cederhout, Vanille , Patchuli , Guaiac Hout
Soorten huisgeur
houtachtig, kruidig

Review Mr & Mrs Fragrance Blanc Rosewood of Quebec