Mr & Mrs Fragrance Blanc Florence Talcum Powder huisparfum

Mr & Mrs Fragrance Blanc Florence Talcum Powder huisparfum
Mr & Mrs Fragrance Blanc Florence Talcum Powder huisparfum
500 ml

Code: MRM01783 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Mr & Mrs Fragrance Blanc Florence Talcum Powder
Samenstelling

De thuisspray Mr & Mrs Fragrance Blanc Florence Talcum Powder verfraait met een enkele klik prachtig de ruimtes in je interieur. Dankzij het onmiddellijke effect kan je genieten van een aangename geur, altijd als je daar behoefte aan hebt.

Kenmerken:

  • bloemige geur
  • Pure poedergeur

Hoe te gebruiken:
De spray is geschikt voor kleine ruimtes. Hij kan ook worden gebruikt voor de fabricage van stoffen. De geuren zijn speciaal ontwikkeld, zodat ze geen vlekken op de stof veroorzaken. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Als een vulling in contact komt met de huid, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten spoelen met water. Volg de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Roze Peper , Bergamot , Siciliaanse Citroen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Iris, Roos , Viooltje , Katoen bloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Cederhout, Vanille , Muskus
Soorten huisgeur
neutraal, bloemen

Review Mr & Mrs Fragrance Blanc Florence Talcum Powder