MoschinoSo Real Bodylotion voor Vrouwen

Moschino So Real Bodylotion  voor Vrouwen
Moschino So Real Bodylotion  voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
32,50

Je bespaart 9%
200 ml
29,30

Op voorraad | Code: MOS02299
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Geniet ook tijdens je ochtendlijke en avondlijke badkamerritueel van een exclusieve geur. Het bodyproduct Moschino So Real streelt je zinnen en verwent je lichaam met je favoriete geur.

Kenmerken:

  • verhoogt de intensiteit van de geur uit dezelfde collectie
  • laat zich goed aanbrengen, wordt gemakkelijk opgenomen
  • laat de huid fluweelzacht aanvoelend achter

Samenstelling

Consistentie
melk

Het Italiaanse merk Moschino werd bekend om zijn speelse, opvallende en kleurrijke kledij met een snufje humor en provocatie. En zo zijn ook de Moschino parfums.

De oprichter van het merk, Franco Moschino, heeft altijd van kunst gehouden en oorspronkelijk wilde hij kunstschilder worden. Om de opleiding te kunnen betalen, kluste hij bij als illustrator voor grote modetijdschriften en zo leerde hij Gianni Versace kennen, met wie hij in 1971 begon samen te werken. Mode werd zijn passie en in 1983 richtte hij zijn eigen merk op, dat inmiddels wereldbekend is. Kleren van Moschino werden onder andere gedragen door sportlieden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Turijn, door Kylie Minogue tijdens haar tournee Showgirl: The Greatest Hits Tour, en door Madonna op haar concerten tijdens de Sticky & Sweet Tour.

De eerste Moschino parfum – Moschino for Women – zag het levenslicht in 1987. Onder de meest populaire geuren van dit speelse merk horen de eau de toilettes voor vrouwen Moschino Funny!, Moschino I Love Love en Moschino Fresh Couture in een grappige flacon die doet denken aan een schoonmaakmiddel. Ook de bloemige vrouwengeur Moschino Cheap & Chic en de eau de toilette voor mannen Moschino Uomo? zijn het proberen waard.