MoschinoI Love Love Eau de Toilette voor Vrouwen

2×
Moschino I Love Love Eau de Toilette voor Vrouwen
Moschino I Love Love Eau de Toilette voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
81,50

Je bespaart 60%
100 ml
32,50

Op voorraad | Code: MOS0078
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
dinsdag 7-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Geniet van het geconcentreerde optimisme verborgen in Moschino I Love Love. De geur barst van de zon en levendige kleuren en zorgt ervoor dat je indruk maakt op anderen en je dronken voelt van gekke liefde.

  • jeugdige bloemig-houtachtige geur met een vleugje fruit
  • voor vrouwen en jonge dames die niet bang zijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan
  • de geur uit 2004 is ontworpen door Olivier Cresp

Samenstelling van de geur
Vanaf de eerste seconden kun je genieten van frisse grapefruit, sinaasappel en citroen met rode bessenessence. Even later word je verliefd op de bloemencombinatie van lelietje-van-dalen, biezen en theerozen aangevuld met fijne aromatische kaneelbladeren. De basisnoten worden onderstreept met muskus en zachte tonen van kostbare boomsoorten, met name cederhout en tanaka-hout.

Het verhaal van de geur
Vreugde, optimisme, speelsheid. Dit zijn termen die de geuressentie van Moschino I Love Love uitdrukt. Geniet van zorgeloze momenten met deze bedwelmende liefdescocktail verborgen in een excentriek flesje.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rode Aalbessen , Citroen , Grapefruit , Sinaasappel
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , kaneelblad, Theeroos , Grote Liesdodde
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Muskus , Tanaka-hout
Geursoort
bloemig, houtachtig

Het Italiaanse merk Moschino werd bekend om zijn speelse, opvallende en kleurrijke kledij met een snufje humor en provocatie. En zo zijn ook de Moschino parfums.

De oprichter van het merk, Franco Moschino, heeft altijd van kunst gehouden en oorspronkelijk wilde hij kunstschilder worden. Om de opleiding te kunnen betalen, kluste hij bij als illustrator voor grote modetijdschriften en zo leerde hij Gianni Versace kennen, met wie hij in 1971 begon samen te werken. Mode werd zijn passie en in 1983 richtte hij zijn eigen merk op, dat inmiddels wereldbekend is. Kleren van Moschino werden onder andere gedragen door sportlieden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Turijn, door Kylie Minogue tijdens haar tournee Showgirl: The Greatest Hits Tour, en door Madonna op haar concerten tijdens de Sticky & Sweet Tour.

De eerste Moschino parfum – Moschino for Women – zag het levenslicht in 1987. Onder de meest populaire geuren van dit speelse merk horen de eau de toilettes voor vrouwen Moschino Funny!, Moschino I Love Love en Moschino Fresh Couture in een grappige flacon die doet denken aan een schoonmaakmiddel. Ook de bloemige vrouwengeur Moschino Cheap & Chic en de eau de toilette voor mannen Moschino Uomo? zijn het proberen waard.