MoschinoGold Fresh Couture Eau de Parfum voor Vrouwen

Moschino Gold Fresh Couture Eau de Parfum voor Vrouwen
Moschino Gold Fresh Couture Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
65,90

Je bespaart 45%
50 ml
36,10

Op voorraad | Code: MOS1106
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 8-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Houd je van luxe en stijl in al zijn vormen? Dan is eau de parfum voor vrouwen Moschino Gold Fresh Couture voor jou de beste keuze. Het extravagante flesje in de vorm van een spuitfles van goud suggereert een gedurfde geur die gegarandeerd de aandacht trekt. Een unieke combinatie van fruitige, bloemige en houtachtige tonen wordt je nieuwe verslaving.

  • sprankelende fruitig-bloemige geur met houtachtige ondertonen
  • voor vrouwen die zich graag onderscheiden van de rest
  • ideaal om overdag te dragen, het hele jaar door

Samenstelling van de geur
De geur opent met heerlijke mix van fruit met de tonen van mandarijn, peer en witte perzik. Dit alles onderstreept zachtjes het blad van rabarber. Vervolgens ruik je een prachtig boeket van delicate lelietjes-van-dalen, bedwelmende orchideeën en mysterieuze jasmijn. Je reukcellen worden de langste tijd verwend door warme akkoorden van sandelhout, delicate vanille en sensuele muskus.

Het verhaal van de geur
De damesgeur Moschino Gold Fresh Couture uit 2017 sluit aan op de succesvolle eau de toilette Moschino Fresh Couture uit 2015. Ook deze keer is het belangrijkste kenmerk van het flesje en de geurcompositie de stijlvolle extravagantie.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rabarber blad , Witte Perzik , Mandarijn , Mango , Peer , Grapefruit
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Lelietje van Dalen , Jasmijn , Orchidee
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Patchuli , Muskus , Vanille , Akigalawood®
Geursoort
fruitig, bloemig

Het Italiaanse merk Moschino werd bekend om zijn speelse, opvallende en kleurrijke kledij met een snufje humor en provocatie. En zo zijn ook de Moschino parfums.

De oprichter van het merk, Franco Moschino, heeft altijd van kunst gehouden en oorspronkelijk wilde hij kunstschilder worden. Om de opleiding te kunnen betalen, kluste hij bij als illustrator voor grote modetijdschriften en zo leerde hij Gianni Versace kennen, met wie hij in 1971 begon samen te werken. Mode werd zijn passie en in 1983 richtte hij zijn eigen merk op, dat inmiddels wereldbekend is. Kleren van Moschino werden onder andere gedragen door sportlieden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Turijn, door Kylie Minogue tijdens haar tournee Showgirl: The Greatest Hits Tour, en door Madonna op haar concerten tijdens de Sticky & Sweet Tour.

De eerste Moschino parfum – Moschino for Women – zag het levenslicht in 1987. Onder de meest populaire geuren van dit speelse merk horen de eau de toilettes voor vrouwen Moschino Funny!, Moschino I Love Love en Moschino Fresh Couture in een grappige flacon die doet denken aan een schoonmaakmiddel. Ook de bloemige vrouwengeur Moschino Cheap & Chic en de eau de toilette voor mannen Moschino Uomo? zijn het proberen waard.