MoschinoFemme Eau de Toilette voor Vrouwen

Moschino Femme Eau de Toilette voor Vrouwen
Moschino Femme Eau de Toilette voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
68,00

Je bespaart 58%
75 ml
27,90

Op voorraad | Code: MOS0339
1
PostNL
woensdag 8-12-2021
Afhaallocaties
dinsdag 7-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 7-12-2021

Italiaanse vrouwen staan bekend om hun natuurlijke schoonheid, uitgelezen smaak en hun wil om volop van het leven te genieten. De eau de toilette voor vrouwen Moschino Femme huldigt de Italiaanse objectieve kijk op de wereld en elegantie, die een combinatie is van de nieuwste trends en door mode geïnspireerde tradities. Een beetje legendarische, zuiderse charme gaat ook jou gegarandeerd prima staan.

  • iconische, oosterse geur uit het jaar 1987
  • voor vrouwen die graag in de belangstelling staan
  • heel vrouwelijke geur voor speciale gelegenheden

Samenstelling van de geur
Meteen in de opening dalen de beminnelijke bloemen van fresia, kamperfoelie, calendula en galbanum op je neer, met op de achtergrond zoetige pruim. Geleidelijk aan komen hier ook andere bloemen bij, met in de hoofdrol prachtige roos, bedwelmende gardenia, subtiele tuinanjer en exotische ylang-ylang. Aromatische nootmuskaat geeft de compositie pit. Tijdens de finish zijn de sensuele tonen van warme muskus, delicieuze vanille en aardse patchoeli het intensiefst.

Verhaal van de geur
Als inspiratie voor de vrouwengeur Moschino Femme uit 1987 keek men naar de Italiaanse vrouw uit de jaren ‘80 – mooi, elegant, en met een natuurlijk sterke persoonlijkheid. De unieke oriëntaalse geur wordt perfect aangevuld door de goudkleurige flacon die versierd is met een lint in de kleuren van de Italiaanse vlag.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Galbanum , Pruim , Freesia , Goudsbloem , Kamperfoeilie
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Anjer , Gardenia , Nootmuskaat , Ylang-Ylang , Roos , Peper
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Patchuli , Muskus , Amber , Vanille
Geursoort
oriëntaalse

Het Italiaanse merk Moschino werd bekend om zijn speelse, opvallende en kleurrijke kledij met een snufje humor en provocatie. En zo zijn ook de Moschino parfums.

De oprichter van het merk, Franco Moschino, heeft altijd van kunst gehouden en oorspronkelijk wilde hij kunstschilder worden. Om de opleiding te kunnen betalen, kluste hij bij als illustrator voor grote modetijdschriften en zo leerde hij Gianni Versace kennen, met wie hij in 1971 begon samen te werken. Mode werd zijn passie en in 1983 richtte hij zijn eigen merk op, dat inmiddels wereldbekend is. Kleren van Moschino werden onder andere gedragen door sportlieden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Turijn, door Kylie Minogue tijdens haar tournee Showgirl: The Greatest Hits Tour, en door Madonna op haar concerten tijdens de Sticky & Sweet Tour.

De eerste Moschino parfum – Moschino for Women – zag het levenslicht in 1987. Onder de meest populaire geuren van dit speelse merk horen de eau de toilettes voor vrouwen Moschino Funny!, Moschino I Love Love en Moschino Fresh Couture in een grappige flacon die doet denken aan een schoonmaakmiddel. Ook de bloemige vrouwengeur Moschino Cheap & Chic en de eau de toilette voor mannen Moschino Uomo? zijn het proberen waard.