Moschino Cheap & Chic Eau de Toilette voor Vrouwen

Moschino Cheap & Chic Eau de Toilette voor Vrouwen
Moschino Cheap & Chic Eau de Toilette voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
81,50

Je bespaart 52%
100 ml
39,50

Code: MOS0063 | Op voorraad
1
GLS
woensdag 20-1-2021
Persoonlijk ophalen
woensdag 20-1-2021
UPS Air Mail
woensdag 20-1-2021

Beschrijving van het parfum Moschino Cheap & Chic
Samenstelling

Tegengestelden trekken elkaar aan en de eau de toilette voor vrouwen Moschino Cheap & Chic is daar het bewijs van. In de moderne, extravagante flacon schuilt een geur die zowel een gekke, rebelse meid als een elegante dame kan bekoren. In de geurcompositie verenigen zich verwarmende tonen met fris fruit en tedere bloemakkoorden met diepe tonen.

  • bloemige geur
  • origineel, speels ontwerp
  • ideaal voor elke dag

Samenstelling van de geur
De geur Cheap & Chic is een cocktail vol contrasten. In de opening worden je zintuigen gestreeld door verwarmend hout, sappige sinaasappel en citrustonen van yuzu en bergamot. De hartnoten openen met akkoorden van egelantier, romantische pioenroos, viooltjes, jasmijn, algenbloei en cyclaam. De basis wordt gevormd door chique amber, exotische tonkaboon, gourmand vanille, verwarmend sandelhout, vetiver en de bedwelmende bloemengeur van orchidee en iris.

Het verhaal van de geur
De eau de toilette voor vrouwen Moschino Cheap & Chic werd gelanceerd in 2005. Moschino is een Italiaans modehuis, befaamd om zijn originele mode. En het is net de speelse stijl van het merk die ook op de flacon van deze geur te zien is.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Yuzu , Hout , Sinaasappel , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Waterlelie, Cyclamen , Hondsroos , Jasmijn , Viooltje , Water Bloem , Pioenroos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Iris, Vanille , Vetiver , Orchidee , Amber , Tonkaboon , Sandelhout
Geursoort
bloemig

Over het merk Moschino

Het Italiaanse merk Moschino werd bekend om zijn speelse, opvallende en kleurrijke kledij met een snufje humor en provocatie. En zo zijn ook de Moschino parfums.

De oprichter van het merk, Franco Moschino, heeft altijd van kunst gehouden en oorspronkelijk wilde hij kunstschilder worden. Om de opleiding te kunnen betalen, kluste hij bij als illustrator voor grote modetijdschriften en zo leerde hij Gianni Versace kennen, met wie hij in 1971 begon samen te werken. Mode werd zijn passie en in 1983 richtte hij zijn eigen merk op, dat inmiddels wereldbekend is. Kleren van Moschino werden onder andere gedragen door sportlieden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Turijn, door Kylie Minogue tijdens haar tournee Showgirl: The Greatest Hits Tour, en door Madonna op haar concerten tijdens de Sticky & Sweet Tour.

De eerste Moschino parfum – Moschino for Women – zag het levenslicht in 1987. Onder de meest populaire geuren van dit speelse merk horen de eau de toilettes voor vrouwen Moschino Funny!, Moschino I Love Love en Moschino Fresh Couture in een grappige flacon die doet denken aan een schoonmaakmiddel. Ook de bloemige vrouwengeur Moschino Cheap & Chic en de eau de toilette voor mannen Moschino Uomo? zijn het proberen waard.

Review Moschino Cheap & Chic