Montale Wood & SpicesEau de Parfum voor Mannen

2×
Montale Wood & Spices Eau de Parfum voor Mannen
Montale Wood & Spices Eau de Parfum voor Mannen
100 ml

Code: MNT1483 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Montale Wood & Spices

Montale Wood & Spices Eau de Parfum is een uitgesproken mannelijke geur waarmee je op elk moment van de dag vol zelfvertrouwen zal zijn.

  • kruidige houtachtige geur
  • voor de moderne zelfverzekerde man
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Samenstelling
Agarhout , Sandelhout , Vetiver , Wierook
Geursoort
houtachtig, specerijen

Over het merk Montale

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".

Review Montale Wood & Spices

Nieuwe recensie toevoegen

5.0
2
flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk