MontaleVanille Absolu Eau de Parfum voor Vrouwen

Montale Vanille Absolu Eau de Parfum voor Vrouwen
Montale Vanille Absolu Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
90,00

Je bespaart 6%
100 ml
84,50

Op voorraad | Code: MNT1462
1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Zacht als een kasjmieren trui, streelt en verwarmt de eau de parfum voor vrouwen Montale Vanille Absolu je zinnen. Hul je in deze bedwelmende geur wanneer je ook maar zin hebt om verwend te worden.

  • oriëntaalse geur
  • zoete geur
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer

Samenstelling

Samenstelling
Sandelhout , Kaneel , Vanille , Kruidnagel
Geursoort
oriëntaalse

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".