MontaleVanilla Extasy Eau de Parfum voor Vrouwen

Montale Vanilla Extasy Eau de Parfum voor Vrouwen
Montale Vanilla Extasy Eau de Parfum voor Vrouwen
Aanbevolen detailhandelsprijs
90,00

Je bespaart 29%
100 ml
63,70

Op voorraad | Code: MNT1479
1
PostNL
vrijdag 10-12-2021
Afhaallocaties
vrijdag 10-12-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 9-12-2021

Verleiding is een spel en een onweerstaanbare geur is een wapen waarmee je altijd wint. De eau de parfum voor vrouwen Montale Vanilla Extasy hult je in een sensuele, gesofisticeerde geur waarmee je straalt wanneer je maar wil.

  • oriëntaalse geur
  • houtachtige geur
  • zoete geur
  • benadrukt de sensualiteit van elke vrouw
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer

Samenstelling

Samenstelling
Jasmijn , Sandelhout , Harsen , Abricoos , Benzoine , Mahonie , Ylang-Ylang , Vanille , Abricoosbloesem
Geursoort
oriëntaalse

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".