MontaleRistretto Intense Café parfumextracten Unisex

Montale Ristretto Intense Café parfumextracten  Unisex
Montale Ristretto Intense Café parfumextracten  Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
121,00

Je bespaart 14%
100 ml
103,00

Op voorraad | Code: MNT04822
1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

Bereid je vast voor op nieuwsgierige vragen. Met de uniseks parfum Montale Ristretto Intense Café word je gegarandeerd meer dan eens gevraagd welke geur je op hebt. De verfijnde geurcompositie zal het hoofd van meer dan één voorbijganger op hol brengen.

  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Samenstelling

Samenstelling
Witte Muskus , Geroosterde Koffiebonen , Hout Noten , Vanille , Caramel, Turkse Roos , Amber
Geursoort
oriëntaalse, gourmand

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".