Montale Powder Flowers

Eau de Parfum Unisex 100 ml

1×
Montale Powder Flowers Eau de Parfum Unisex 100 ml
100 ml

Code: MNT1513 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Montale Powder Flowers
100 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van het parfum Montale Powder Flowers

Montale Powder Flowers Eau de Parfum is de belichaming van luxe en exclusiviteit. Verwen jezelf met deze geur die je uniek maakt waar je ook heen gaat!

  • bloemige geur
  • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
  • voor de gehele dag

Samenstelling

Samenstelling
Ceder, Jasmijn, Roos, Schijnhulst, Tonkaboon
Geursoort
bloemig

Over het merk Montale

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".

Beoordeling Montale Powder Flowers

Nieuwe recensie toevoegen

4.0
1 beoordeling
1
flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk