MontaleMukhallat Eau de Parfum Unisex

1×
Montale Mukhallat Eau de Parfum Unisex
Montale Mukhallat Eau de Parfum Unisex
100 ml
110,00

4 stuk(s) op voorraad | Code: MNT1510
1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

De charme van deze geur schuilt erin dat hij heerlijk ruikt op zowel vrouwen als mannen. Iedereen vindt er het zijne (of hare) in, op iedereen ruikt hij net een tikje anders. De uniseks eau de parfum Montale Mukhallat raakt op jouw toilettafel zeker niet in de vergetelheid, en bovendien kan je hem delen met je liefste wederhelft.

  • oriëntaalse geur
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer
  • unieke geur voor speciale gelegenheden
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Samenstelling

Samenstelling
Amandelen , Muskus , Aardbei , Vanille , Peru Balsem
Geursoort
oriëntaalse

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".