MontaleIntense So Iris parfumextracten Unisex

Montale Intense So Iris parfumextracten  Unisex
Montale Intense So Iris parfumextracten  Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
150,00

Je bespaart 10%
100 ml
135,00

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: MNT2661
1
PostNL
maandag 13-12-2021
Afhaallocaties
zaterdag 11-12-2021
UPS Air Mail
vrijdag 10-12-2021

Je individualiteit kan je op vele manieren uiten en de uniseks parfum Montale Intense So Iris zorgt ervoor dat je nooit meer over het hoofd gezien wordt. Gun jezelf het beste dat de wereld der parfums te bieden heeft en kijk maar wat er gebeurt.

  • bloemige geur
  • houtachtige geur
  • frisse geur, ideaal voor bij warm weer
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Samenstelling

Samenstelling
Sandelhout , Witte Muskus , Iris
Geursoort
bloemig, houtachtig

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".