Montale Intense Cafe Eau de Parfum Unisex

Varianten Montale Intense Cafe

 • Montale Intense Cafe Eau de Parfum Unisex 100 ml Eau de Parfum Unisex 100 ml  

  Dit product is momenteel niet beschikbaar.

  Code: MNT1642

Omhoog

Parfum beschrijving Montale Intense Cafe

Beoordeling

Design

Uithoudingsvermogen

Intensiteit

Algemene indruk

Samenstelling

Topnoten

Bloemige Noten

Hartnoten

Roos

Basisnoten

Witte Muskus , Amber , Vanille

Montale Intense Cafe Eau de Parfum is bestemd voor iedereen die van luxe houdt en ingrediënten van topkwaliteit waarderen, waaruit deze frisse geur is samengesteld.

 • oriëntaalse geur
 • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
 • voor de gehele dag

Omhoog

Over merk Montale

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".

Omhoog

Video bij Montale Intense Cafe

Omhoog

Review Montale Intense Cafe

 • dinsdag 10 juli 2018
  Helga

  Dit is echt een heerlijke geur - en het ruikt echt naar koffie!

 • dinsdag 3 april 2018
  Marjolein

  Niet mijn geur toch... te zoet Je ruikt niet de koffie,maar echt de koffieboon, dus dat is best ene andere geur dan waarje aan denkt bij koffie. Voor mij is dit echt een te zoete geur en houd het liever op Montale's Black Oud :)

 • maandag 2 april 2018
  Cinthia

  Super aparte geur Heel intens Aanrader als je van aanwezige parfums houd!!

 • dinsdag 19 september 2017
  Mixie

  Meest lekkere geur uit mijn collectie! Je ruikt koffie, roos, vanille en amber. Sexy geurtje bij mannen en vrouwen. Blijft ook erg lang hangen zeker wel 12 uur.

Wat vind je van Montale Intense Cafe ?

* Verplichte velden


Beoordeling *

1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​