MontaleGreyland Eau de Parfum Unisex

Montale Greyland Eau de Parfum Unisex
Montale Greyland Eau de Parfum Unisex
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: MNT1507

Een afspraakje, feestje of ontmoeting met vrienden? De uniseks eau de parfum Montale Greyland is perfect voor elke situatie waarin je wil stralen. Ontdek ook jij een geur die jouw unieke charisma perfect aanvult.

  • houtachtige geur
  • oriëntaalse geur
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer
  • chique geur voor wie veeleisend is
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Samenstelling

Samenstelling
Vetiver , Sandelhout , Leer, Ceder , Muskus , Guaiac Hout , Roos , Peper , Gember
Geursoort
oriëntaalse, specerijen

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".