MontaleFruits Of The Musk Eau de Parfum Unisex

Montale Fruits Of The Musk Eau de Parfum Unisex
Montale Fruits Of The Musk Eau de Parfum Unisex
Gratis verzending
100 ml
86,00

Meer dan 5 st. in voorraad | Code: MNT1503
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Een volmaakt samenspel van frisheid en fruitige noten vind je in de uniseks eau de parfum Montale Fruits Of The Musk . Deze geur vol stralende energie wordt niet alleen tijdens de zomer jouw onmisbare metgezel.

  • bloemige geur
  • fruitige geur
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Samenstelling

Samenstelling
Aardbeibald , Framboos , Muskus , Mandarijn , Roos , Bramen , Bergamot
Geursoort
fruitig, bloemig

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".