MontaleAoud Shiny Eau de Parfum sample Unisex

Montale Aoud Shiny Eau de Parfum sample Unisex
Montale Aoud Shiny Eau de Parfum sample Unisex
2 ml proefmonster
4,00

Op voorraad | Code: MNT1738
1
PostNL
donderdag 20-1-2022
Afhaallocaties
donderdag 20-1-2022
UPS Air Mail
morgen al woensdag 19-1-2022

Vergeet alle regels, grenzen en beperkingen. De uniseks eau de parfum Montale Aoud Shiny is ideaal voor iedereen die niet bang is om uit de rij te stappen.

  • chypre geur
  • bloemige geur
  • houtachtige geur
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Samenstelling

Samenstelling
Roos , Cipriol Olie , Agarhout , Sandelhout , Viooltjesblad , Patchuli
Geursoort
bloemig, cypre

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".