Montale Aoud Sense

Eau de Parfum Unisex 100 ml

Montale Aoud Sense Eau de Parfum Unisex 100 ml
Montale Aoud Sense Eau de Parfum Unisex 100 ml
100 ml

Code: MNT1816 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bij de aankoop van minstens € 40 op onze producten kan je in het winkelmandje kiezen tussen een gratis reisset voor je cosmetica of een zonnebrandolie.

Beschrijving van het parfum Montale Aoud Sense

Montale Aoud Sense Eau de Parfum is de belichaming van luxe en exclusiviteit. Verwen jezelf met deze geur die je uniek maakt waar je ook heen gaat!

  • houtachtige, aromatische geur
  • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
  • voor dagelijks gebruik

Samenstelling

Topnoten
Kruidnagel , Mandarijn , Sinaasappel , Zwarte Peper
Hartnoten
Agarhout , Bulgaarse Roos
Basisnoten
Vetiver
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Montale

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".

Beoordeling Montale Aoud Sense

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!