MontaleAoud Night Eau de Parfum Unisex

1×
Montale Aoud Night Eau de Parfum Unisex
Montale Aoud Night Eau de Parfum Unisex
Aanbevolen detailhandelsprijs
120,00

Je bespaart 24%
100 ml
91,00

Op voorraad | Code: MNT1639
1
PostNL
vrijdag 10-12-2021
Afhaallocaties
vrijdag 10-12-2021
UPS Air Mail
morgen al donderdag 9-12-2021

Een afspraakje, feestje of ontmoeting met vrienden? De uniseks eau de parfum Montale Aoud Night is perfect voor elke situatie waarin je wil stralen. Ontdek ook jij een geur die jouw unieke charisma perfect aanvult.

  • houtachtige geur
  • oriëntaalse geur
  • voor iedereen die niet bang is om zich te onderscheiden van de massa
  • warme geur, ideaal voor bij koud weer
  • chique geur voor wie veeleisend is
  • uniseks – voor zowel mannen als vrouwen

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Siciliaanse Citroen , Fruitige Noten , Agarhout , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Patchuli , Marokkaanse Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Sandelhout , Leer, Muskus , Guaiac Hout , Amber
Geursoort
oriëntaalse, houtachtig

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".