Montale Aoud Leather

Eau de Parfum Unisex 100 ml

Montale Aoud Leather Eau de Parfum Unisex 100 ml
Montale Aoud Leather Eau de Parfum Unisex 100 ml
100 ml

Code: MNT1551 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Montale Aoud Leather

Montale Aoud Leather Eau de Parfum is bedoeld voor iedereen die graag nieuwe mogelijkheden ontdekt en ernaar verlangt om onvergetelijke momenten vol spanning te beleven!

  • leren geur
  • uniseks geur – voor mannen en voor vrouwen
  • voor de gehele dag

Samenstelling

Samenstelling
Agarhout , Amber , Bergamot , Kardemom, Leer, Peper , Saffraan
Geursoort
leder

Over het merk Montale

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma's van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk. Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer.

Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan.

Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als "vloeibaar goud".

Beoordeling Montale Aoud Leather

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!