Montblanc Starwalker Eau de Toilette voor Mannen

1×
Montblanc Starwalker Eau de Toilette voor Mannen
Montblanc Starwalker Eau de Toilette voor Mannen
75 ml
27,90

Code: MBL0053 | Op voorraad
1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Montblanc Starwalker
Samenstelling

Ervaar de pulserende energie die in de aderen van elke ware man circuleert. Eau de toilette Montblanc Starwalker bezorgt je de aandacht en bewondering van de omgeving. Iedereen die je ontmoet zal je niet vergeten en je zult onvergetelijk worden.

  • onvergetelijke houtig-kruidige geur
  • voor sterke, evenwichtige mannen die hun sexappeal willen onderstrepen
  • ontworpen in 2005 door Michel Almairac

Samenstelling van de geur
Montblanc Starwalter betovert je in het begin met zijn frisse combinatie van bergamot, mandarijn en bamboe die je individualiteit onderstreept. Daarna ruik je meer onderscheidende tonen: namelijk de beste kruiden van de wereld - elemi met lichte citrusgeur, zoete nootmuskaat en scherpe gember. Ze geven je sprankeling en buitengewone charme. De basisnoten van de geurcompositie bouwen op de klassieker: zoet sandelhout aangevuld met een fijn amberakkoord.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bamboe, Mandarijn , Bergamot
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Elemi , Gember , Nootmuskaat
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Amber , Sandelhout
Geursoort
specerijen, houtachtig

Over het merk Montblanc

Montblanc werd al in 1906 in Hamburg in Duitsland opgericht als bedrijf dat luxueuze vulpennen vervaardigde. Het merk Montblanc werd door drie mannen opgericht – Voss, Nehemias en Eberstein, die een van de meest luxueuze en exclusieve merken creëerden.

Vele jaren lang specialiseerde het merk Montblanc zich alleen op de fabricage van schrijfbenodigdheden van topkwaliteit, maar uiteindelijk werden aan het assortiment ook andere producten toegevoegd, waaronder uiteraard zeer originele parfums. Het merk is tegenwoordig bijzonder actief in de liefdadigheid, met name in de strijd tegen analfabetisme en de ongelijke toegang tot onderwijs, en exploiteert meer dan 60 winkels over de hele wereld vanuit de zetel in Hamburg, van Bombay tot Brisbane.

Review Montblanc Starwalker1