Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette voor Mannen

2×
Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette voor Mannen
Montblanc Legend Spirit Eau de Toilette voor Mannen
100 ml
29,50

Code: MBL0581 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 29-1-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 29-1-2021
UPS Air Mail
maandag 1-2-2021

Beschrijving van het parfum Montblanc Legend Spirit
Samenstelling

Eau de toilette Mont Blanc Legend Spirit heeft een mannelijk aroma dat je betovert met zijn enthousiasme en verleidelijke oprechtheid. De zintuiglijke ervaring symboliseert een persoonlijkheid gevangen in een moment van absolute vrijheid en evenwicht. Een levendige uitdrukking van mannelijkheid.

Mont Blanc Legend Spirit sprankelt in het begin met de topnoten van roze peper, bittere grapefruit en spetterende bergamot. Deze worden opeens gebroken door het intense aroma van harmonische lavendel, hypnotische kardemom en verfrissende waterbasis. Wit hout mengt zich onopvallend met eikenmos en de geurcompositie wordt geperfectioneerd door witte muskus.

Eau de toilette Legend Spirit is geïnspireerd door alle vormen en tinten van wit, van sneeuwvlokken tot marmer. De geur warmt op en trilt op de huid terwijl hij zich vermengt met de lucht, waardoor de intensiteit geleidelijk toeneemt. Geniet van deze luxe!

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Bergamot , Grapefruit , Roze Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Kardemom, Water noten , Lavendel
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Witte Muskus , Eikenmos
Geursoort
aromatisch, houtachtig

Over het merk Montblanc

Montblanc werd al in 1906 in Hamburg in Duitsland opgericht als bedrijf dat luxueuze vulpennen vervaardigde. Het merk Montblanc werd door drie mannen opgericht – Voss, Nehemias en Eberstein, die een van de meest luxueuze en exclusieve merken creëerden.

Vele jaren lang specialiseerde het merk Montblanc zich alleen op de fabricage van schrijfbenodigdheden van topkwaliteit, maar uiteindelijk werden aan het assortiment ook andere producten toegevoegd, waaronder uiteraard zeer originele parfums. Het merk is tegenwoordig bijzonder actief in de liefdadigheid, met name in de strijd tegen analfabetisme en de ongelijke toegang tot onderwijs, en exploiteert meer dan 60 winkels over de hele wereld vanuit de zetel in Hamburg, van Bombay tot Brisbane.

Review Montblanc Legend Spirit2