Montblanc Legendeau de toilette voor Mannen

Montblanc Legend eau de toilette voor Mannen
Montblanc Legend eau de toilette voor Mannen
100 ml
34,50

Code: MBL0034 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 3-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Beschrijving van het parfum Montblanc Legend
Samenstelling

Montblanc Legend – de naam zegt het al. Eau de toilette voor mannen Montblanc Legend is de juiste keuze voor een zelfverzekerde, niet erg communicatieve, ietwat terughoudende man. Hij hoeft niet te praten maar toch voel je zijn vastberadenheid, zijn authenticiteit en zijn liefde voor passie en plezier.

  • ingetogen fougère-geur
  • drukt kracht, subtiliteit, oprechtheid en mysterie uit
  • voor zelfverzekerde, moedige mannen die hun gevoelens volgen
  • de sluiting is geïnspireerd door de Montblanc-vulpen

Samenstelling van de geur
De geurcompositie is relatief sterk maar toch ingetogen. De topnoten omvatten aromatische, duidelijk herkenbare lavendeltinten aangevuld met frisse bergamot en andere citrusvruchten. Evernyl, een molecuul die op eikenmos lijkt, laat de hartnoten intens vibreren. Hij ontwikkelt zijn warme, sensuele, diepe akkoorden en mengt zich met roos, jasmijn of witte ceder. De basisnoten verbergen de zoete tonen van cumarine typisch voor fougère-parfums die Montblanc Legend krijgt dankzij tonkabonen. In combinatie met een vleugje sandelhout ervaar je een onovertroffen geurervaring.

Het verhaal van de geur
Het tijdloze ontwerp van het flesje met de typische kenmerken van Montblanc weerspiegelt de essentie van mannelijkheid. Zijn massieve, enigszins afgeronde vorm voelt sensueel glad aan, net als de iconische typemachine Meisterstück. De elegante metalen sluiting met drie ringen en verweven patroon verwijst vervolgens naar de legendarische vulpen Montblanc Meisterstück 149.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Lavendel , Bergamot , Citrusvruchten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Witte Seder Hout, Roos , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Sandelhout , Evernyl
Geursoort
aromatisch

Over het merk Montblanc

Montblanc werd al in 1906 in Hamburg in Duitsland opgericht als bedrijf dat luxueuze vulpennen vervaardigde. Het merk Montblanc werd door drie mannen opgericht – Voss, Nehemias en Eberstein, die een van de meest luxueuze en exclusieve merken creëerden.

Vele jaren lang specialiseerde het merk Montblanc zich alleen op de fabricage van schrijfbenodigdheden van topkwaliteit, maar uiteindelijk werden aan het assortiment ook andere producten toegevoegd, waaronder uiteraard zeer originele parfums. Het merk is tegenwoordig bijzonder actief in de liefdadigheid, met name in de strijd tegen analfabetisme en de ongelijke toegang tot onderwijs, en exploiteert meer dan 60 winkels over de hele wereld vanuit de zetel in Hamburg, van Bombay tot Brisbane.

Review Montblanc Legend