Montblanc Legend

Douchegel voor Mannen 300 ml

Montblanc Legend Douchegel voor Mannen 300 ml
Montblanc Legend Douchegel voor Mannen 300 ml
Montblanc Legend Douchegel voor Mannen 300 ml
300 ml
13,90

Code: MBL0328 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
maandag 25-3-2019
Montblanc Legend
300 ml | 13,90

Beschrijving van het parfum Montblanc Legend

Het douchegel Montblanc Legend is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Het geeft frisheid en laat de huid zacht en vol van geur achter, wat de zintuigen stimuleert en het zelfvertrouwen vergroot. Elke wasbeurt zal hierdoor een geweldige ervaring worden.

Over het merk Montblanc

Montblanc werd al in 1906 in Hamburg in Duitsland opgericht als bedrijf dat luxueuze vulpennen vervaardigde. Het merk Montblanc werd door drie mannen opgericht – Voss, Nehemias en Eberstein, die een van de meest luxueuze en exclusieve merken creëerden.

Vele jaren lang specialiseerde het merk Montblanc zich alleen op de fabricage van schrijfbenodigdheden van topkwaliteit, maar uiteindelijk werden aan het assortiment ook andere producten toegevoegd, waaronder uiteraard zeer originele parfums. Het merk is tegenwoordig bijzonder actief in de liefdadigheid, met name in de strijd tegen analfabetisme en de ongelijke toegang tot onderwijs, en exploiteert meer dan 60 winkels over de hele wereld vanuit de zetel in Hamburg, van Bombay tot Brisbane.

Beoordeling Montblanc Legend

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!